Mandariinijuustokakku114kcal

1. sokerikakkupohja irtopohjavuoassa (isossa)

2. Täyte:
Sekoita rahkat, vaniljakastike ja valutetut mandariinilohkot (1 tölkki) kierrevatkaimella, että mandariinit hajoaa rahkaan.

Kuumenna täysmehu kiehuvaksi ja lisää siihen kylmässä vedessä pehmenneet, vedestä puristut liivatteet (7kpl) ja sekoita.

Lisää rahkan joukkoon voimakkaasti sekoittaen.

Kaada seos sokerikakkupohjan päälle ja levitä tasaiseksi.

Laita peitettynä jääkaappiin hyytymään muutamaksi tunniksi tai yön yli.

3. Päällinen:
Valuta mandariinilohkot (voit käyttää myös tuoreita mandariineja) ja asettele ne hyytyneen kakun päälle miten tykkäät.

Tee hyytelösokerikuorrute paketin ohjeen mukaan ja NOUDATA kiilteen levitysohjetta.

Voit vähentää kaloreita, jos teet pelkkään veteen, mutta mehusta tulee kauniimpi väri.

Tarjoile, äläkä kaikkea syö itse, koska tää on sairaan hyvää!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1713 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna, kuoreton , annos 55g0.9g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Sokeri 0.7g2.7kcal0g0.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.5g1.7kcal0.1g0.4g0g0g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Rahkavalmiste 0,2% (Ehrmann), annos 250g3.9g2.2kcal0.4g0.2g0g0g
Vaniljakastike (Dr.oetker)1.8g2kcal0.1g0.3g0.1g0g
Mandariinilohkoja sokeriliemessä1.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Mandariini-appelsiinitäysmehu, Marli0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Liivatelehti, gelatiini0.2g0.5kcal0.1g0g0g0g
Mandariinilohkoja sokeriliemessä1.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.8g0kcal0g0g0g0g
Juissi mandariini (Marli), annos 100g0.8g0.3kcal0g0.1g0g0g
Hyytelösokeri Dan Sukker0.7g2.6kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g30kcal1.6g5.4g0.4g0g
Valittu annoskoko14g15kcal0.8g2.7g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna7g8kcal0.4g1.4g0.1g0g
Arvot/100g100g112kcal5.9g20g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=265813