Kaalisalaatti

Raasta tai pilko pieneksi kaali, sipuli, paprika, (poulikas kurkkua), valkosipuli.

Sekoita.

Keitä liemi: aineet kattilaan n. 2 min.
Kaada kaalin päälle.

Peitä ja laita kevyt paino vuorokaudeksi.

Suositellaan syötäväksi usein.

Säilyy viikon.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1715 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g7.8g1.9kcal0.1g0.3g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika, punainen1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kurkku 1.6g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)1.2g0.2kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.7g6.2kcal0g0g0.7g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g18kcal0.2g1g1.4g0.4g
Valittu annoskoko14g9kcal0.1g0.5g0.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna7g5kcal0.1g0.3g0.4g0.1g
Arvot/100g100g68kcal0.7g3.7g5.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=260730