Papusienivuoka

Kuullota sipulit ja ihan pieniksi kuutioidut porkkanat öljyssä puolipehmeiksi.

Lisää pieneksi pilkotut tomaatit, purjo ja valkosipuli sekä pure ja fariinisokeri.

Hauduta kypsäksi.

Lisää kypsät pavut ja sienet sekä haluamasi mausteet (mm. mustapippuri ja yrtit sopivat hyvin), sekoita ja kaada ruoka uunivuokaan.

Hauduta uunissa noin 45 min.

Mikäli haluat, voit lisätä vuokaan myös siankylkeä, kinkkua tai pekonia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 1g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti, tuore2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Papu valkoinen, keitetty 2g2.1kcal0.2g0.3g0g0.1g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk1.4g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Fariinisokeri0.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g4.9g1.5kcal0g0.2g0g0g
Oliiviöljy 0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g16kcal0.4g1.8g0.6g0.4g
Valittu annoskoko14g8kcal0.2g0.9g0.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna7g4kcal0.1g0.5g0.2g0.1g
Arvot/100g100g60kcal1.5g6.6g2.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=88914