Jauheliha-papu-tomaatti-chilikastike

Ruskista jauheliha.

Mausta se kahdella teelusikallisella jauhelihamaustetta.

Sekoita joukkoon tomaattimurskat.

Anna hautua 10 minuuttia.

Lisää joukkoon valutetut pavut ja anna hautua 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Wolferin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)3.7g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)3.7g1.3kcal0.1g0.3g0g0.1g
Ruskeita papuja suolaliemessä (Pirkka), annos 250g2.3g2kcal0.1g0.4g0g0.2g
Pirkka naudan jauheliha 400g3.8g8.6kcal0.7g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g27kcal2g2g1.2g0.6g
Valittu annoskoko14g13kcal1g1g0.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna7g7kcal0.5g0.5g0.3g0.2g
Arvot/100g100g99kcal7.4g7.4g4.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=129791