Kalkkuna-linssipata

Suikaloi kalkkunafileet ja ruskista ilman öljyä pannulla rusehtaviksi.

Laita kaikki ainekset pataan kerroksittain.

Kaada päälle vesi-mausteseos.

Laita 225 asteiseen uuniin reiluksi tunniksi.

Lisää suolaa mikäli tarivis.

Veden määrä linnsien vuoksi suuri.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3.5g0kcal0g0g0g0g
Kalkkunan filee, ohut leike, Atria, maustamaton, 1 kpl=112.5g3.5g3.8kcal0.8g0g0.1g0g
Perunasipulisekoitus 500g3.5g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Kasvissuikaleet pakaste (Apetit), annos 250g1.8g0.7kcal0g0.1g0g0g
Punainen linssi luomu (Urtekram), annos 100g0.7g2.5kcal0.2g0.4g0g0.1g
Green curry paste gang keow wan (Thai taste), annos 30g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g19kcal2.2g2g0.2g0.2g
Valittu annoskoko13g10kcal1.1g1g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g5kcal0.6g0.5g0.1g0.1g
Arvot/100g100g72kcal8.2g7.5g0.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=424928