Parsakaaligratiini

Sekoita munat, maito ja kerma keskenään.

Mausta maun mukaan (itse laitoin paprikajauhetta, mustapippuria ja suolaa mausteeksi).

Laita jäiset parsakaalit vuokaan ja kaada muna-maito-kermaseos päälle.

Viimeistele pinta juustoraasteella.

Paista 200 asteessa uunissa n. 45 min tai kunnes pinta on kauniisti rusehtunut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 7g2.5kcal0.3g0.1g0g0.2g
Kananmuna kuoreton 1.7g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1.6g5.2kcal0g0g0.5g0g
Kevytmaito (Valio)1.6g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g1.6g5.6kcal0.4g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g33kcal2g0.4g2.2g0.4g
Valittu annoskoko14g17kcal1g0.2g1.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna7g8kcal0.5g0.1g0.6g0.1g
Arvot/100g100g122kcal7.4g1.5g8.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=100690