Mausteveikon Speca te mbushura

Ota siemenet pois paprikasta.

Paista tällä aikaa jauheliha ja sipuli pannulla.

Kun ne ovat paistuneet, lisää pastakastike ja riisi.

Anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes riisit ovat melkein valmiit.

Lisää persilja ja tilli.

Täytä paprikat jauheliha-sipuli-riisi-täytteellä.

Pistä uuniin, noin 200C, kunnes paprikat ja riisi ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Yargniathus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 5.3g1.6kcal0g0.2g0g0.1g
Kevyt paistijauheliha (Hk), annos 400g3.1g4.4kcal0.7g0g0.2g0g
Basmatiriisi (Rainbow), annos 75g0.6g2kcal0g0.5g0g0g
Sipuli 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaatti-chili pastakastike (Pirkka), annos 390g3g1.7kcal0.1g0.2g0.1g0g
Tilli, tuore 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Persilja 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g24kcal1.6g1.8g1g0.2g
Valittu annoskoko13g12kcal0.8g0.9g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g6kcal0.4g0.5g0.3g0.1g
Arvot/100g100g91kcal6g6.8g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136045