KARPPILEIPÄ

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Liuota hiiva veteen ja sekoita kananmunat ja lisää veteen.

Lisää kuivat aineet ja vaivaa taikinaksi, Paista 200* asteessa n. tunti.

Ohjeessta tulee yksi vuokaleipä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Kuronen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi4.1g0kcal0g0g0g0g
Gluteenijauho (seitanjauho) (Vantastic foods), annos 50g3.1g12kcal2.5g0.2g0.1g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 1.1g3.6kcal0.1g0.7g0g0.1g
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g1g5.9kcal0.2g0.2g0.5g0.1g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 0.7g2.2kcal0.2g0g0.1g0.2g
Kananmuna kuoreton 2.3g3.2kcal0.3g0g0.2g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.6g4.9kcal0g0g0.6g0g
Hiiva, 50g0.4g0.3kcal0.1g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g65kcal6.8g2.2g3g0.8g
Valittu annoskoko13g32kcal3.4g1.1g1.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna7g16kcal1.7g0.6g0.8g0.2g
Arvot/100g100g241kcal25.4g8.2g11.2g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245533