Kanajauhelihakastike

Ruskista jauheliha pannulla rypsiöljyssä.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Sekoita ruskeakastike 3dl vettä ja lisää joukkoon.

Anna kiehahtaa ja lisää tomaattimurska.

Anna kiehua hiljalleen, kunnes kastike on hieman paksumpaa (n.5-10min).

Testaa maku ja tarvittaessa lisää suolaa ja/tai pippuria.

Tarjoile täysjyväspagetin tai vaikka perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Davil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia7.8g11kcal1.3g0g0.6g0g
Ruskeakastike, Knorr, (1annos=1dl=40kcal)0.2g0.8kcal0g0.1g0g0g
Pirkka Tomaattimurska 500g4.9g1.5kcal0g0.3g0g0g
Rypsiöljy 0.5g4.7kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g36kcal2.6g0.8g2.2g0g
Valittu annoskoko13g18kcal1.3g0.4g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna7g9kcal0.7g0.2g0.6g0g
Arvot/100g100g134kcal9.7g3g8.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296435