Banaani-suklaapannukakut

Sekoita ensin kuivat aineet hyvin keskenään.

Lisää seokseen maito, sulatettu voi, öljy, kananmunat, suklaa paloja ja vanilja-aromi (tai vaniljasokeri).

Kaada taikinaa paistinpannulle ja lisää taikinan päälle banaanisiivuja, kun taikina on hieman paistunut, käännä ja paista pannukakku toiseltakin puolelta.

Tee muut pannukakut samoin.

Tarjoile valmiit banaanipannukakut, pecanpähkinärouheen, vaahterasiirapin ja tomusokerin kera.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Kisuski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 3.1g11kcal0.3g2.2g0g0.1g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen4.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 1.4g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Voi 0.2g1.2kcal0g0g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.4g3.4kcal0g0g0.4g0g
Taloussuklaa suklaalevy (Fazer), annos 6.25g0.4g1.9kcal0g0.2g0.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Banaani, kuorittu 3g2.6kcal0g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g51kcal1.2g7.6g1.4g0.4g
Valittu annoskoko14g26kcal0.6g3.8g0.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna7g13kcal0.3g1.9g0.4g0.1g
Arvot/100g100g190kcal4.4g28.1g5.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=394394