Makaronipata

Paista jauheliha ja sipulit (2 kpl).

Keitä makaronit (3dl raakaa).

Kuullota ja hauduta pannussa porkkanat (3 isoa) ja paprika (1 melko iso).

Mausta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Hennavak
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4.2g6.9kcal0.8g0g0.4g0g
Paprika punainen 2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.1g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Makaroni, tumma 1.7g6.2kcal0.2g1.1g0.1g0.1g
Sipuli 0.8g0.3kcal0g0g0g0g
Ruokakerma Valio 5%2.1g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.5g4.1kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g40kcal2g2.8g2.2g0.4g
Valittu annoskoko14g20kcal1g1.4g1.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna7g10kcal0.5g0.7g0.6g0.1g
Arvot/100g100g148kcal7.4g10.4g8.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99341