Katkarapupastakastike

Kuullota sipulit pannulla öljyssä.

Laita perään tomaattipyree, kerma ja sitruunamehu, kiehauta.

Paista katkaravut pannulla öljyssä ja lisää kastikkeen sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maialine

Maialine sanoi...

On tosi rasvaista mutta ihan hirmu hyvää!

tiistai 09.06.2009 klo 22:13

AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%2.7g4.4kcal0.1g0.1g0.4g0g
Ruohosipuli 1.1g0.2kcal0g0g0g0g
Katkarapu 5.5g3.8kcal0.8g0g0.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g0.5g4.9kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g30kcal1.8g0.8g2g0g
Valittu annoskoko13g15kcal0.9g0.4g1g0g
Annoskoko puolitettuna7g8kcal0.5g0.2g0.5g0g
Arvot/100g100g114kcal6.8g3g7.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126850