Riikan fenkolikeitto

2-3 Perunaa
1 Fenkoli
Purkki maissia
5 dl Vettä
Kasvisliemikuutio
Kerma
Suola

Keitä vihannekset vedessä, johon on lisätty kasvisliemikuutio.

Soseuta kypsät vihannekset tehosekottimessa ja lisää kerma.

Kuumenna ja lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Tuomela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 1.6g1.2kcal0g0.2g0g0g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 1.6g2.1kcal0g0.4g0g0.1g
Fenkoli, annos 100g1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g0.8g0.9kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 7.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g10kcal0g1.4g0.2g0.2g
Valittu annoskoko14g5kcal0g0.7g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g3kcal0g0.4g0.1g0.1g
Arvot/100g100g38kcal0g5.1g0.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=416094