Porsaan sisäfilee uunissa

File leikataan viipaleiksi, paistetaan pannulla ja ladotaan vuokaan.

Päälle kaadetaan kermaa, murennettua Mustapekkajuustoa ja mausteeksi mustapippuria sekä hieman suolaa.

Pippurijuuston määrä kannattaa miettiä syöjien makumieltymysten mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan sisäfilee marinoitu (Hk), annos 150g8.2g10kcal1.4g0.1g0.4g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)1.2g5.5kcal0.1g0.1g0.5g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%4.1g4.9kcal0.1g0.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g41kcal3.2g0.8g2.6g0g
Valittu annoskoko14g20kcal1.6g0.4g1.3g0g
Annoskoko puolitettuna7g10kcal0.8g0.2g0.7g0g
Arvot/100g100g150kcal11.9g3g9.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=186546