Suklaakakku jauhoton TK

Sulata voi ja suklaa mikrossa puolella teholla.

Vatkaa seos tasaiseksi.

Sekoita joukkoon suola, kaakaojauho, kerma ja vaniljasokeri sekä vatkatut kananmunat.

Kaada seos vuokaan ja paista 15 minuuttia tai kunnes kakku on noussut reunoilta ja keskusta on kiinteähkö.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua, säilytä viileässä.

Tarjoa kakun kanssa halutessasi kermavaahtoa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 36 grammaa

Terhi54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g4g20kcal0.4g1.2g1.6g0.2g
Voi, 1 tl, 5 g2.8g20kcal0g0g2.2g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton0.3g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 2.8g4kcal0.3g0g0.3g0g
Kuohukerma,valio,2dl3.5g12kcal0.1g0.1g1.2g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g116kcal1.8g2.8g10.8g0.4g
Valittu annoskoko14g58kcal0.9g1.4g5.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna7g29kcal0.5g0.7g2.7g0.1g
Arvot/100g100g431kcal6.7g10.4g40g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=216347