Tarta de Santiago

Pehmeä voi ja sokeri 1,5 dl vatkataan kuohkeaksi vatkaimella.

Lisätään munat vatkaten edelleen.

Sekoita lopuksi joukkoon mantelijauhe.

Voitele irtoreunavuoka ja jauhota esim.

korppujauhoilla.

Laita vuoka pariksi minuutiksi jääkaappiin.

Levitä taikina vuokaan ja laita uuniin 180 astetta 20-28 min.

Koristele pölysokerilla pinta sapluunaa avuksi käyttäen.

Netistä löydät kuvan kuviosta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Kattius
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio voi2.5g18kcal0g0g2g0g
Sokeri 3.2g13kcal0g3.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.7g3.9kcal0.3g0g0.3g0g
Mantelijauhe (hh ilman kuituja) (Mauste sallinen), annos 40g5g29kcal1.1g0.5g2.5g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g128kcal2.8g7.4g9.6g1g
Valittu annoskoko13g64kcal1.4g3.7g4.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna7g32kcal0.7g1.9g2.4g0.3g
Arvot/100g100g479kcal10.4g27.6g35.8g3.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264606