Lusikkakeksit

Sulata voi, jäähdytä hetki.

Lisää sokeri.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää voisokerin joukkoon.

Tee lusikan kokoisia keksejä.

Paista 200 asteessa n. 15min (kunnes kullanruskeita)

Jäähdytä, pistä väliin hilloa / marmeladia ja yhdistä kaksi keksiä.

Koristele tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Kaput
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g5.7g41kcal0.1g0.1g4.5g0g
Sokeri 1.6g6.5kcal0g1.6g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5g17kcal0.5g3.5g0.1g0.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Vadelmahillo (Pirkka)0.9g1.9kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g136kcal1.2g11.8g9.2g0.4g
Valittu annoskoko14g68kcal0.6g5.9g4.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna7g34kcal0.3g3g2.3g0.1g
Arvot/100g100g504kcal4.4g43.7g34.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315591