Kasvissosekeitto (peruna, porkkana, bataatti, palsternakka, inkivääri)

Keitä perunat ja juurekset liemikuutiolla maustetussa vedessä ja soseuta sauvalla.

Jos vettä näyttäisi olevan liikaa, ota mukillinen sivuun ennen soseutusta.

Lisää sulatejuusto ja anna hautua kunnes sulatejuusto on sulanut.

Tuore korianterisilppu herkullistuttaa tätä keittoa vielä entisestään

Herkkusoppa! :)

Veden haihtuminen keittäessä varmaan vähän muuttaa kaloreita, mutta mulla se ei ole niin justiinsa.

;)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 384 grammaa

Intopiukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g3.5g2.1kcal0.1g0.5g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Bataatti, kuorittu 0.7g0.6kcal0g0.1g0g0g
Palsternakka 0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas0.4g1kcal0.1g0g0.1g0g
Vesi7g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g9kcal0.4g1.4g0.2g0g
Valittu annoskoko14g5kcal0.2g0.7g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna7g2kcal0.1g0.4g0.1g0g
Arvot/100g100g34kcal1.5g5.1g0.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=323097