Amerikkalainen juusto-suklaakakku, karppiversio

Sekoita mantelijauhe sulatetun voin kanssa.

Levitä seos irtopohjavuokaan (Ø 18 cm) leivinpaperille.

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 min. Purista liika vesi liivatelehdistä ja liuota ne kiehuvan kuumaan kahvitilkkaan.

Sulata suklaa vesihauteessa ja sekoita tuorejuuston joukkoon.

Lisää liivate, makeutusjauhe ja pari tippaa vanilja-aromia ja viimeisenä vaahdotettu kerma.

Kaada täyte vuokaan ja peitä vuoka alumiinifoliolla.

Anna hyytyä jääkaapissa muutamia tunteja, mieluiten seuraavaan päivään.

Irrota kakku ja nosta tarjoiluvadille.

Koristele suklaalastuilla tai -rouheella sekä karkeasti rouhituilla, uunissa tai pannulla paahdetuilla pähkinöillä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g1g5.7kcal0.2g0.2g0.5g0g
Voi 60% rasvaa 0.7g3.7kcal0g0g0.4g0g
Liivatelehti, gelatiini3.9g14kcal3.3g0g0g0g
Kahvi (musta), kuppi 100g, muki 200g0.1g0kcal0g0g0g0g
Fazer, premium block tumma suklaa1g5.5kcal0.1g0.4g0.4g0.1g
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g1g5kcal0.1g0.3g0.4g0.1g
Philadelphia tuorejuusto 200g2g5kcal0.1g0.1g0.5g0g
Makeutusjauhe, Pirkka1g3.6kcal0g0.9g0g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl2.9g11kcal0.1g0.1g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g105kcal7.8g4g6.6g0.4g
Valittu annoskoko14g53kcal3.9g2g3.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna7g26kcal2g1g1.7g0.1g
Arvot/100g100g387kcal28.7g14.7g24.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237190