Jauhelihapiilot

Riko kananmunat kulhoon ja sekoita yhdessä kerman, kaurahiutaleiden ja haluamiesi mausteiden kanssa.

Lisää jauhelihajoukkoon.

Annostele jauhelihamassa muffinivuokaan ja tee jokaiseen pieni kolo.

Valuta fetasta öljy pois ja lusikoi fetapalaset jauheliha"pesiin".

Paista noin 20-25 minuuttia 225-asteisessa uunissa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu1.5g1.9kcal0.2g0g0.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl1g3.5kcal0g0g0.4g0g
Kaurahiutale 0.5g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Atria kevyt jauheliha9g16kcal1.7g0g0.9g0g
Apetina feta snack aurinkokuivattu tomaatti (Arla), annos 150g1.3g4.3kcal0.2g0.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g54kcal4.4g0.8g3.6g0.2g
Valittu annoskoko13g27kcal2.2g0.4g1.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g14kcal1.1g0.2g0.9g0.1g
Arvot/100g100g202kcal16.4g3g13.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=285203