Tomaattinen Jauhelihakastike

Ruskista jauheliha, mausta suolalla ja käytä halutessa yrttejä edim.

salviaa, lisänä itse käytin hippusen savupaprikajauhetta.

Lisää tomaattimurska ja loraus vettä.

Anna kuumentua ja lisää 2 rkl rusk.

Maizenaa jotta kastike vähän suurustuu.

Anna hetki kiehahtaa.

Tarjoile täysjyvä pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Bettyblue79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha6.3g10kcal1.2g0g0.6g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g6.1g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Ruskea suuruste, Maizena0.5g1.8kcal0g0.4g0g0g
Ketsuppi, meira0.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g29kcal2.6g1.8g1.2g0g
Valittu annoskoko14g15kcal1.3g0.9g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna7g7kcal0.7g0.5g0.3g0g
Arvot/100g100g107kcal9.5g6.6g4.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306365