Kalaseljanka

Kuumenna liemi (vesi ja kalafondi/kuutio).

Lisää joukkoon tomaattisose ja ja paloitellut sipulit sekä perunat.

Anna kiehua kannen alla alhaisella lämmöllä kunnes perunat on kypsät.

Lisää kuutioidut kalafileet, creme fraiche, maito, kuutioidut kurkut ja hienonettu tilli.

Kuumenna kiehuvaksi.

Ota kattila levyltä ja anna hautua muutama minuutti kannen alla, kunnes kala on kypsää.

Mausta tarvittaessa pippurilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 433 grammaa

Summer100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio1g1.5kcal0g0.1g0.1g0g
Kirjolohifilee 2.6g4.3kcal0.4g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 0.4g0.3kcal0g0g0g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi5.2g0kcal0g0g0g0g
Maustekurkku sokerisuolattu (suolakurkku) keskikokoannos 30g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1.6g0.9kcal0g0.2g0g0g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 0.5g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Tilli, tuore 0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g17kcal1g0.8g1g0g
Valittu annoskoko13g9kcal0.5g0.4g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna7g4kcal0.3g0.2g0.3g0g
Arvot/100g100g64kcal3.7g3g3.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60890