Spagetti bolognese (karppi)

Paista sipulit ja jauheliha.

Lisää tomaattimurskat ja lihaliemijauhe.

Sekoita ja anna porista, että neste haihtuu osittain.

Mausta oreganolla, pippureilla ja paprikajauheella.

Tarkista suola.

Keitä spagetti, valuta ja sekoita kastikeen sekaan.

Lisää annoksen päälle reilusti juustoraastetta ja Nam!, herkuttelemaan.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 385 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 4.7g10kcal0.8g0g0.8g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)4.7g1.2kcal0g0.3g0g0.1g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli kuivattu 0.4g1kcal0g0.1g0g0.1g
Spagetti, hiilariton,375g (Dreamfields), annos 56g1.3g4.4kcal0.2g0.1g0g0.1g
Vesi2.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g35kcal2g1g1.6g0.6g
Valittu annoskoko14g17kcal1g0.5g0.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna7g9kcal0.5g0.3g0.4g0.2g
Arvot/100g100g128kcal7.4g3.7g5.9g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=89110