Kesäkurpitsalasagne

Höylää kesäkurpitsat juustohöylällä siivuiksi ja pilko valkosipulinkynnet.

( "itketä" kesäkurpitsa).

Ruskista jauheliha, lisää joukkoon valkosipuli (ja pilkotut tai kuivatut sienet).

Sulata joukkoon Koskenlaskija ja lisää myös tomaattipyre, kerma ja mausteet.

Anna hautua hetki.

Laita uunivuuan pohjalle ensin kerros kastiketta ja sitten vuorotellen kesäkurpitsaviipaleita ja kastiketta.

Päällimmäiseksi kerrokseksi kastike ja lopuksi vielä juustoraaste.

200'C 30-45min tai kun näyttää sopivalta :-)
Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Tuia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 5.5g1kcal0g0.1g0g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen3.1g4.3kcal0.6g0g0.2g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija paprika-chili (Valio)1g2.9kcal0.1g0g0.3g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g1.3g1kcal0.1g0.2g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl1.6g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g0.8g2kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g25kcal2g0.8g1.4g0g
Valittu annoskoko14g13kcal1g0.4g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna7g6kcal0.5g0.2g0.4g0g
Arvot/100g100g93kcal7.4g2.9g5.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=205278