Kermainen pinaatti-sienipasta

1. Keitä pasta kevyesti suolatussa vedessä isossa kattilassa.

Ota keitinvettä talteen 1,75dl myöhempää varten.

2. Kuumenna sillä välin öljy paistinpannussa.

Lisää sienet ja paista niitä sekoittaen n. 8 min, kunnes ovat lähes rapeita.

Lisää oregano, kasvisliemi ja sitruunamehu ja keitä 10-12 min tai kunnes kastike on kiehunut puoliksi kokoon.

3. Sekoita joukkoon tuorejuusto ja pinaatti ja kypsennä keskilämmöllä 3-5 min. Lisää pastan keitinliemi ja pasta ja sekoita kunnolla.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan ja kuumenna vielä hetki ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Ps3
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Pennepasta, Gallo3.5g12kcal0.4g2.4g0.1g0.2g
Herkkusieni 2.9g0.5kcal0.1g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemi laimennettu 3.2g0.3kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.2g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto, 2%, Hovi, maustamaton1.1g0.7kcal0.1g0g0g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g2.3g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g33kcal1.2g4.8g0.8g0.4g
Valittu annoskoko14g16kcal0.6g2.4g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna7g8kcal0.3g1.2g0.2g0.1g
Arvot/100g100g122kcal4.4g17.8g3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267605