Kanavuoka

1. ruskista rintapalat kevyesti pannulla
2. nosta vuokaan: mausta sitruunankuorella, pippurilla, suolalla
3. lisää kesäkurpitaviipaleet ja tomaatit
4. sekoita kanaliemi (1dl), parmesanraaste, sinappi, 1tl rakuunaa ja ranskanerma
5.valuta seos vuokaan
6. 25min 200 asteta

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafile paistettu5.6g9kcal1.6g0g0.3g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen2.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa2.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Ranskankerma Valio2.3g6.6kcal0.1g0.1g0.7g0g
Sinappi 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g0.6g2.3kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g39kcal3.8g0.6g2.4g0g
Valittu annoskoko13g19kcal1.9g0.3g1.2g0g
Annoskoko puolitettuna7g10kcal1g0.2g0.6g0g
Arvot/100g100g145kcal14.2g2.2g9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=383412