Omenapiirakka

Säädä uuni 225 asteeseen.

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi, lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, jonka jälkeen maito ja öljy.

Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun uunipeltiin, nosta päälle omenaviipaleita (kotimaiset omenat voi leikata kuorineen, siemenkota poistettuna), ripottele pinnalle sokeria ja kanelia.

Paista uunin keskitasolla n. 15 minuuttia.

Tarjoa halutessasi lisäksi vaniljajäätelöä, vaniljakastiketta tai -vaahtoa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Jonagold

Jonagold sanoi...

Reseptistä tulee pellillinen.

Punnitsemani pala oli vain 77g, joten ei kannata luottaa tuohon 124g märään


lauantai 29.08.2009 klo 18:45

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1.5g2.1kcal0.2g0g0.2g0g
Vehnäjauho, sunnuntai2g7.1kcal0.2g1.4g0g0.1g
Maito, Kevyt1g0.5kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.6g5.4kcal0g0g0.6g0g
Sokeri 1.7g6.9kcal0g1.7g0g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 6.6g2.9kcal0g0.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g50kcal0.8g7.6g1.6g0.4g
Valittu annoskoko14g25kcal0.4g3.8g0.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna7g13kcal0.2g1.9g0.4g0.1g
Arvot/100g100g185kcal2.9g27.9g5.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=137254