Kesäkurpitsa-pähkinäpaistos

Kesäkurpitsaa 2-3 kpl suikaloituna, soijarouhetta 2 dl, 1 dl punaisia linssejä, 1,2 dl hasselpähkinärouhetta, vettä 2-3 dl, kookosmaitoa 1 säilyketölkki, suolaa.

sekoita ainekset isossa uunivuoassa ja paista 175 asteessa noin 20 minuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 8g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Hasselpähkinä 0.7g4.5kcal0.1g0g0.4g0.1g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g0.5g1.7kcal0.3g0.1g0g0.1g
Punainen linssi risenta 500g=6dl0.7g2.2kcal0.2g0.4g0g0.1g
Kookosmaito (Eldorado), annos 400g3.6g5.7kcal0.1g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g31kcal1.4g1.4g2g0.8g
Valittu annoskoko14g16kcal0.7g0.7g1g0.4g
Annoskoko puolitettuna7g8kcal0.4g0.4g0.5g0.2g
Arvot/100g100g115kcal5.2g5.2g7.4g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251994