Jauhelihapizza

Tee pizzapohja ja kastike ohjeiden mukaan ja päällystä juustolla.

Paista 225 asteessa n. 15 minuuttia tai kunnes juusto on hivenen ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.4g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.2g7.6kcal0.2g1.6g0g0.1g
Oliiviöljy 0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0g0.3kcal0g0g0g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen4.1g5.7kcal0.8g0g0.3g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g3.4g1.2kcal0g0.2g0g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g1.7g6.1kcal0.5g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g44kcal3g3.6g1.8g0.2g
Valittu annoskoko14g22kcal1.5g1.8g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g11kcal0.8g0.9g0.5g0.1g
Arvot/100g100g161kcal11g13.2g6.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396418