Gluteeniton pastatonnikalapata

Keitä pasta, lisää kasvikset, viimeisenä tonnikala, mausta oreganolla ja tillillä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Soutaja570
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gluteeniton kuitupitoinen pennepasta (Semper), annos 75g1.1g3.7kcal0.1g0.8g0g0.1g
Kesäkurpitsa2.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 2.7g2.8kcal0.1g0.5g0g0.1g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)4.1g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1.1g0.2kcal0g0g0g0g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)1.1g2kcal0.3g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g21kcal1g3.4g0.2g0.6g
Valittu annoskoko14g11kcal0.5g1.7g0.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna7g5kcal0.3g0.9g0.1g0.2g
Arvot/100g100g79kcal3.7g12.6g0.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=407349