Juustokala (kermaviili)

Sulata kala ja laita ne vierekkäin voideltuun vuokaan.

Ripottele suola pinnalle.

Raasta juusto ja lisää siihen muut aineet.

sekoita hyvin.

Tarkista maku.

Levitä mössö kalojen pinnalle.

Paista 175* n. 30min kiertoilmauunissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seitifilee, Alaskan, pakaste, Lidl6.2g4.8kcal1.1g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Emmentaler-juusto (X-tra), annos 20g2.4g9kcal0.7g0g0.7g0g
Kermaviili, 12%, kotimaista, sok (Maitokolmio), annos 200g3.1g4.4kcal0.1g0.1g0.4g0g
Sitruunamehu, 100% (Sicilia), annos 10g0.2g0kcal0g0g0g0g
Tilli mauste0g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0g0kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.2g1.1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g39kcal3.8g0.4g2.6g0g
Valittu annoskoko14g20kcal1.9g0.2g1.3g0g
Annoskoko puolitettuna7g10kcal1g0.1g0.7g0g
Arvot/100g100g145kcal14g1.5g9.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=459234