Lasagnette, jauheliha/soija/papu

- soijarouhe turpoamaan veteen, johon on lisätty liemikuutio
- jauheliha ruskistetaan sipulin kanssa paistinpannussa
- uuni päälle 200 asteeseen
- lisätään pannuun soijarouhe, purkillinen kidneypapuja, kastikeainekset ja 3 dl maitoa sekä 6 dl vettä, maustetaan
- pastapalat laitetaan oljyllä voideltuun vuokaan, perään kastike, sekoitetaan varovasti
- päälle juustoraastetta ja uuniin n. puoleksi tunniksi
- annetaan vetäytyä hetken ennen syömistä

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2316 grammaa

Helka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Knorr lasagnette pasta1.1g3.7kcal0.1g0.7g0g0g
Knorr lasagnette kastikeaineet 93 g0.5g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1.8g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2.3g3.9kcal0.4g0g0.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Vesi4.9g0kcal0g0g0g0g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g0.2g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kidneypapu, suolaliemessä1.5g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%0.4g0.9kcal0.1g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g30kcal2g3g0.6g0.2g
Valittu annoskoko14g15kcal1g1.5g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g8kcal0.5g0.8g0.2g0.1g
Arvot/100g100g110kcal7.4g11g2.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=38305