Homburginhauki mukailtu

Hiero suolaa haukifileeseen ja laita voideltuun vuokaan.

Keltuainen ja rypsiöljy (pehmyt voi) sekoitetaan yhteen ja sivellään hauen päälle.

Korppujauhoja ja juustoraastetta (olisi hyvä olla emmentaalia, mulla ei ollu) kuorrutteeksi.

Lopuksi maitojauheesta ja vedestä jonkinlainen "kerma" (Kermaakaan mulla ei ollu, siksi muunneltu)

uuni 200 noin 30 minuuttia kunnes nätin rusehtava.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 7g5.9kcal1.3g0g0.1g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g0.5g0.3kcal0g0g0.1g0g
Rypsiöljy 0.4g3.1kcal0g0g0.4g0g
Edamjuusto, vähälaktoosinen (Pirkka)1.2g3.8kcal0.4g0g0.2g0g
Korppujauho 0.5g1.7kcal0g0.4g0g0g
Maitojauhe rasvaton 0.4g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.5g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g32kcal3.6g1.2g1.6g0g
Valittu annoskoko14g16kcal1.8g0.6g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna7g8kcal0.9g0.3g0.4g0g
Arvot/100g100g118kcal13.1g4.4g5.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104171