Raejuustoletut

Raejuusto murskataan hieman haarukalla ja sen jälkeen lisätään kananmunat, jauho ja suola.

Sekoitetaan hyvin, seos saa olla löysä.

Letut paistetaan voissa kunnes letut ovat kullankeltaisia.

Tarjoillaan marjojen ja kerman tai maustamattoman jugurtin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Tarmuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki7.8g7kcal1.2g0.2g0.2g0g
Kauralese 0.7g2.5kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g0.4g2.3kcal0.1g0g0.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu4.7g5.9kcal0.5g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g35kcal3.8g1g1.8g0.2g
Valittu annoskoko14g18kcal1.9g0.5g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g9kcal1g0.3g0.5g0.1g
Arvot/100g100g130kcal14g3.7g6.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=252396