Kesäkurpitsalasagne

Suikaloi kesäkurpitsa pituussuunnassa leveiksi lastuiksi.

Pilko sipuli.

Paista jauheliha, sipulit ja sienet.

Lisää tomaattimurska.

Laita uunivuokaan jauhelihakastiketta, kurpitsalevyjä ja juustokermaa vuorotellen.

Halutessasi ripottele päälle juustoraastetta.

Paista n. 30 min. 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g3.5g6kcal0.7g0g0.4g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g2.9g3.5kcal0.1g0.1g0.3g0g
Kantarelli 1.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g22kcal1.6g0.6g1.4g0g
Valittu annoskoko14g11kcal0.8g0.3g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna7g6kcal0.4g0.2g0.4g0g
Arvot/100g100g83kcal5.9g2.2g5.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255993