Kantarellikanakastike+höyrykasvikset

Ryöppää sienistä neste pois.

Lisää voi ja sipuli pannulle.

Anna ruskistua tovi.

Lisää kana ja anna hautua hiukan vajaa 10min.

Mausta suolalla.

Lisää kerma ja anna hautua vielä toiset 10min.

Höyrytä kasvikset kattilassa, ensin tuoreet porkkanat yksinään, hetken kuluttua perään pakasteet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 3.1g0.5kcal0.1g0g0g0.1g
Atria broilerin fileesuikale naturell2.3g2.6kcal0.5g0g0g0g
Voi 0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g1.6g2.5kcal0g0.1g0.2g0g
Kukkakaali-parsakaali-porkkana, broccoli,lidl, annos 500g3.5g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g20kcal1.4g1g1g0.4g
Valittu annoskoko14g10kcal0.7g0.5g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna7g5kcal0.4g0.3g0.3g0.1g
Arvot/100g100g73kcal5.2g3.7g3.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306901