Juustokakku

Sekoita ensin erikseen A B ja C lopuksi yhdistä ja laita pakkaseen vähintään muutamaksi tunniksi, mielummin yöksi.

A juusto, keltuaiset, sokerit
B valkuaiset
C kerma

Murenna kakkuvuokaan digestivet pohjalle ja täyte päälle

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Mikaw
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia tuorejuusto 200g4.7g12kcal0.3g0.2g1.1g0g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl1.8g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Sokeri 2.3g10kcal0g2.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Digestive täysjyvävehnäkeksi1.6g7kcal0.1g0.9g0.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 3.1g10kcal0.1g0.1g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g83kcal1.4g7.2g5.4g0g
Valittu annoskoko14g41kcal0.7g3.6g2.7g0g
Annoskoko puolitettuna7g21kcal0.4g1.8g1.4g0g
Arvot/100g100g304kcal5.1g26.5g19.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=387039