Punajuurijauhelihaloora

Suikaloi punajuuri ja perunat.

Paista jauheliha ja sipuli.

Lisää suolaa ja Koskenlaskijajuusto sekä ruokakerma valintasi mukaan Savujuusto/3 juustoa 10-15% Uuniin n. 45 minuutiksi / 175.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Kallera0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 5.6g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g0.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 1.6g5kcal0.4g0g0.4g0g
Riisi, keitetty, suolaa 2.3g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g1.6g3.9kcal0.3g0g0.3g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g1.6g1.9kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g34kcal2g2.6g1.8g0.2g
Valittu annoskoko14g17kcal1g1.3g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g8kcal0.5g0.7g0.5g0.1g
Arvot/100g100g124kcal7.4g9.6g6.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431059