Pääkallo(m)

Keitä makaronit lihaliemessä ohjeen mukaan.

Kuori ja pilko sipuli.

Ruskista jauheliha.

Lisää joukkoon sipuli.

Paista niin kauan, että sipuli pehmenevät ja että jauheliha on kypsää.

Mausta maun mukaan.

Kaada makaroneista vedet ja sekoita sen jälkeen jauheliha ja makaronit keskenään.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
23%sika-nautajauheliha (Rainbow), annos 100g6.5g18kcal1.1g0g1.5g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Cayennepippuri jauhettu (Santa maria), annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Aromisuola (5g)0g0kcal0g0g0g0g
Timjami, annos 3g0g0.1kcal0g0g0g0g
Grillimauste kuivattu (Santa maria), annos 1g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Tumma makaroni (Pirkka), annos 75g3.6g13kcal0.5g2.4g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g65kcal3.2g5g3.2g0.6g
Valittu annoskoko13g33kcal1.6g2.5g1.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna7g16kcal0.8g1.3g0.8g0.2g
Arvot/100g100g243kcal11.9g18.7g11.9g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=444913