Munakoiso-kesäkurpitsavuoka

Viipaloi ja itketä munakoiso ja kesäkurpitsa suolalla.

Huuhtele ja taputtele kuivaksi talouspaperilla.

Ota vehnäjauhoa lautaselle, pyöräytä jauhoissa ja paista pannulla pinta kullanruskeaksi öljyssä/rasvassa.

Puolita miniluumutomaatit.

Asettele kasvisviipaleita ja miniluumutomaatteja vuorotellen vuokaan.

Kuorruta juustolla.

Paista n. 25 min 185-asteisessa uunissa.

(Mukailtu tästä reseptistä: Siirry sivulle!)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Bbl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso 4.4g1kcal0g0.1g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 3.8g0.7kcal0g0.1g0g0g
Miniluumutomaatti, annos 250g2.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste1.8g6.3kcal0.5g0g0.5g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.2g1.3kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g26kcal1g1g1.6g0.2g
Valittu annoskoko14g13kcal0.5g0.5g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g7kcal0.3g0.3g0.4g0.1g
Arvot/100g100g96kcal3.7g3.7g5.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=278534