Persikkapiirakka

150 g rasvaa (vähärasvainen Oivariini)
1 dl sokeria
1 muna
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

1 prk kermaviiliä
1/2 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
pienen sitruunan mehu

1 tlk persikoita

Vaahdota rasva ja sokeri, lisää muna.

Sekoita kuivat ainekset ja lisää rasva-sokeri-munaseokseen.

Taputtele piirakka/irtopohjavuuan pohjalle.

Sekoita täytteen ainekset.

Viipaloi persikat ja lado taikinan päälle, kaada päälle kermaviiliseos.

Paista 200 asteessa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikkasäilyke Del Monte3.3g1.6kcal0g0.4g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kevyt kermaviili 3.5% hyla (Valio)2.5g1.6kcal0.1g0.1g0.1g0g
Leivinjauhe0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, Anni Helena, 1 dl2.6g10kcal0.3g1.9g0.1g0.1g
Kananmuna kuoreton1.3g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Sokeri1.6g6.6kcal0g1.6g0g0g
Oivariini vähärasvainen1.9g10kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g64kcal1.2g8g2.8g0.2g
Valittu annoskoko14g32kcal0.6g4g1.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g16kcal0.3g2g0.7g0.1g
Arvot/100g100g234kcal4.4g29.2g10.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=29983