Chili con carne

1. Kuumenna öljy pannulla, kuullota sipuli.

2. Lisää jauheliha ja ruskista.

3. Lisää tomaattimurska ja mausteet (listassa mainittujen lisäksi 1 tl jauhettua korianteria, ei löytynyt täältä).

Hauduta miedolla lämmöllä 20 minuuttia.

Lisää tarvittaessa vettä.

4. Lisää pavut.

Kuumenna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 5.5g7kcal1.1g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Kirsikkatomaatti, säilyke (Mutti), annos 400g5.5g2kcal0.1g0.4g0g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g1.4g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Ruokasuola jodioitu 0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g24kcal2.6g1.2g0.8g0.2g
Valittu annoskoko14g12kcal1.3g0.6g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g6kcal0.7g0.3g0.2g0.1g
Arvot/100g100g86kcal9.5g4.4g2.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=389040