Letut

Sekoita aineet keskenään, anna seistä hetken ja paista taikina letuiksi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2.3g3.3kcal0.3g0g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.2.7g10kcal0.4g1.8g0.1g0.1g
Kevytmaito (Valio)8.3g3.8kcal0.3g0.4g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g39kcal2g4.4g1.4g0.2g
Valittu annoskoko14g19kcal1g2.2g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g10kcal0.5g1.1g0.4g0.1g
Arvot/100g100g143kcal7.4g16.2g5.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=118000