Varhaiskaali kermaviilikastikkeella Tampula

Kerä varhaiskaalia, viipaloidaan ohueksi.

Kastike:
Purkilliseen kermaviiliä sekoitetaan kaksi keitettyä kananmunaa, I rkl dijon-sinappia, puoli punttia silputtua tilli.

Loraus sitruunan mehua, suolaa, mustapippuria.

Sekoita kastike kaalin joukkoon.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Tampula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Dijonsinappi, Maille, Original0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Kermaviilikastike 3.1g4.7kcal0.1g0.3g0.3g0g
Tilli, tuore 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali7.8g1.6kcal0.1g0.3g0g0.2g
Kananmuna, keitetty 1.7g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g18kcal0.8g1.2g1g0.4g
Valittu annoskoko14g9kcal0.4g0.6g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna7g5kcal0.2g0.3g0.3g0.1g
Arvot/100g100g67kcal2.9g4.4g3.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=357233