Raparperikiisseli

Mitat litroina

Kiisseli:
Raparperi 5dl
Vesi 1l
Sokeri 1dl

Suurus:
Vesi 1dl
Perunajauhot 6rkl

Valmistus:
Laita raparperinpalat, vesi ja sokeri kattilaan ja keitä hiljalleen noin 10 minuuttia.

Nosta kattila liedeltä.

Sekoita perunajauhot kylmään veteen.

Nosta kattila takaisin liedelle.

Kaada suurus ohuena nauhana koko ajan hyvin sekoittaen keitettyjen raparperinpalojen joukkoon.

Kun kiisseli pulpahtaa pari kertaa, se on valmista.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Einekseines
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 3.9g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Vesi7.8g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.7g2.7kcal0g0.7g0g0g
Vesi0.8g0kcal0g0g0g0g
Perunajauho 1dl=70g0.5g1.6kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g11kcal0g2.6g0g0.2g
Valittu annoskoko14g6kcal0g1.3g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g3kcal0g0.7g0g0.1g
Arvot/100g100g41kcal0g9.5g0g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=361996