Pyrytuulian Paastohernekeitto 2

1202 g vettä
200 g keittojuureksia (100 g 30 kcal)
200 g hernepakaste (100 g 70 kcal)
200 g hernemaissipaprika
120 g sipuli
56 g persiljaa

Keitetään ja soseutetaan.

Nautitaan hitaasti!

110 kcal yhdessä annoksessa joka painaa n. 436 g

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Pyrytuulia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi7.5g0kcal0g0g0g0g
Keittojuures sopprot (Apetit), annos 400g1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Herne 1.3g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Hernemaissipaprika Paistettu (Apetit), annos 100g2.5g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Sipuli 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Persilja 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g7kcal0.4g1g0g0g
Valittu annoskoko14g4kcal0.2g0.5g0g0g
Annoskoko puolitettuna7g2kcal0.1g0.3g0g0g
Arvot/100g100g25kcal1.4g3.6g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461436