Luomusämpylät

Liuota hiiva lämpimään veteen, sekoita siirappi ja 6 dl jauhoja sekaan ja anna taikinajuuren muhia 20 min. Lisää loput aineet, tee löysähkö taikina, kohota 15 min. Leivo sämpylöiksi, kohota ja paista.

225 astetta n. 10 min

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Lepuuttaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllärin sämpyläjauhoseos 1 dl = 70g7.5g25kcal0.9g4.9g0.2g0.6g
Grahamjauho 0.5g1.5kcal0g0.3g0g0g
Siirappi 0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 0.3g1.1kcal0.1g0g0.1g0.1g
Seesaminsiemen, kuorineen 0.3g1.8kcal0.1g0g0.2g0g
Rypsiöljy 0.2g1.8kcal0g0g0.2g0g
Vesi4.2g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 0.4g0.3kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g65kcal2.4g10.8g1.4g1.4g
Valittu annoskoko14g33kcal1.2g5.4g0.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna7g16kcal0.6g2.7g0.4g0.4g
Arvot/100g100g237kcal8.8g39.4g5.1g5.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=143010