Kanakeitto koipireisistä

Keitä kanankoipia noin tunti.

Lisää halutut mausteet ja perunat.

Heitä joukkoon herne-maissi-porkkanat hieman ennen kuin perunat ovat valmiita.

Lisää lopuksi ruokakerma.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Suiv
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin koipireisi, perinteisesti marinoitu, Atria (1kpl)3.6g6kcal0.5g0g0.5g0g
Peruna, keskikokoinen 60g3.4g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Herne,maissi,porkkana (Pirkka), annos 200g0.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g0.9g1kcal0g0g0.1g0g
Vesi5.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g19kcal1.2g1g1.2g0g
Valittu annoskoko14g10kcal0.6g0.5g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna7g5kcal0.3g0.3g0.3g0g
Arvot/100g100g70kcal4.4g3.6g4.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=150326