Porkkanarieska

Sekoita ainekset keskenään, taputtele jauhotetuin käsin pellille rieskoja.

Pistele haarukalla.

Paista 225 asteessa noin 15 min. (ohje löytyy myös pirkkalehdestä)

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Jahni78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkanasose Luomu 500g (Pirkka), annos 250g7.8g3.1kcal0g0.9g0g0g
Kaurahiutale 0.6g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton0.5g3.4kcal0g0g0.4g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)2g7.1kcal0.2g1.4g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 2.7g9kcal0.3g1.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g50kcal1.2g9.2g0.8g0.6g
Valittu annoskoko14g25kcal0.6g4.6g0.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna7g13kcal0.3g2.3g0.2g0.2g
Arvot/100g100g183kcal4.4g33.6g2.9g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=316844