Jauhelihagulassia

Ruskista jauheliha kattilassa, lisää sipuli&valkosipuli sekä mausteet (suola ja paprikamauste).

Lisää kattilaan vettä 7dl, porkkanat viipaloituna ja perunalohkot.

Anna kiehua n 15min.

Lisää paprika kuutiot ja anna kiehua vielä n. 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Sipuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, 2 isoa1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Peruna (vanha, kuorittu)3.5g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Paprika, punainen2.6g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipuli, tuore, silputtu0g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 3.5g7.8kcal0.6g0g0.6g0g
Heinz ketsuppi0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g26kcal1.4g2g1.2g0.2g
Valittu annoskoko14g13kcal0.7g1g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g6kcal0.4g0.5g0.3g0.1g
Arvot/100g100g94kcal5.1g7.4g4.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=6926